vineri, 9 ianuarie 2009

Omul Tavernei


[În Iaşi, Music Pub (fosta Tavernă cu fantome) este unul din locurile unde mă simt mai bine ca acasă. Un local cu studenţi, pentru studenţi, cu preţuri studenţeşti]

4 comentarii:

  1. Si uite c-au inchis-o. Nu stiu cine esti, dar eu eram intotdeauna prezent lunea si joia, probabil ca ne stim din vedere... Am terminat in vara facultatea, dar sincer cand am vazut gardienii si gardul am simtit ca nu mai sunt student. Nu dramatizez.

    RăspundețiȘtergere
  2. Obisnuiam sa tot frecventez taverna iar de fiece data muzica nu avea cum sa pice rau oricat de mult as fi stat iar atmosfera prieteneasca ce o simti cuprinzandu-te, furandu-ti iute grijile de cum treci bine cunoscutul loc al "treptelor de dupa usa", ajuta si rana celei mai intoarse pe dos zile lasata-n urma ta...la poarta tavernei. Ar fi parut paradox sa intru acolo ca intr-un loc strain. Un foarte bun loc de legat cunostinte si servit vorbe cu amicii. Foarte bun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Taverna inchizandu-se la modul anti-prietenesc, prin metoda "luarii pe sus" de catre oameni sus-pusi ce nu realizeaza importanta Music Pubului in orasul Iasi, pentru atatia si atatia oameni ai acestei cetati culturale, am ceva de zis:

    Se gasesc multi, multi cei care zic "Taverna era singurul loc ce imi placea" si enormi la numar ce-i ce nu ar vrea ca ea sa dispara.

    Adunati-va oameni buni! Aratati unui Consiliu Judetean nestiutor/ce inca n-a inteles bine realitatea, ca si Taverna este a Iasilor, este pentru ca Taverna reprezinta in primul rand oamenii unui oras intreg. Iar Consiliul exista pentru a ajuta un oras prin definitia sa.

    Adunati-va oameni buni !
    Si o zic tuturor celor pentru care taverna a insemnat ceva in timp.

    RăspundețiȘtergere
  4. De bine, de rău, s-a deschis lângă Flamingo.
    Lunea şi joia cântă Radu cu băieţii, duminica Peşte.
    Better than nothing, nu? :P

    RăspundețiȘtergere